Work Shops

Voor beginners

  • Presentatie van wijnen die tegenwoordig worden aangeboden
  • Keuze van te bezoeken wijnregio door de deelnemers
  • Keuze glaswerk, ruiken en proeven
  • Karaktereigenschappen van de wijn onderscheiden
  • Wat zijn geschikte combinaties van wijnen en spijzen?

Voor gevorderden

  • Beter leren proeven
  • Selectie van de wijnen wordt bepaald door deelnemers
  • Seizoensgerichte wijnpresentatie met passende gerechten
  • Thema-seminar op basis van landen, streken of druivensoorten

Voor de kenners

  • Blindproeven van een selectie van wijnen
  • Interactieve proeverij op basis van een thema
  • Proeverij waarbij de producenten hun wijnen zelf toelichten

Voor Paul

  • lezing voorbereiden
  • voorbespreking met wijnproducenten
  • klaarzetten gedekte tafel voor de proeverij
  • zorgen voor de wijnen
  • Voor de verschillende activiteiten vraagt Paul een bijdrage van 20 euro per persoon en eventueel een reiskostenvergoeding